Bewegwijzering Nederland zet zich in voor het milieu en voor duurzaamheid. Duurzaam ondernemen zit in ons DNA. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe innovaties die leiden tot duurzame alternatieven en oplossingen.

Omdat wij het niet duurzaam vinden om verkeersborden en bewegwijzeringpanelen als “oud ijzer” af te voeren (terwijl deze nog in prima staat zijn en waarvan enkel de signface hoeft te worden vervangen), zochten wij naar een duurzame en innovatieve oplossing voor economisch en milieuvriendelijk hergebruik. Deze oplossing vonden wij middels Ice Blasting Technology.

Ice Blasting Technology is een efficiënte en milieuvriendelijke reinigingstechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van droogijs. Het is een veilige en kosteneffectieve oplossing voor het reinigen zonder water en zonder chemicaliën/ oplosmiddelen. Hierdoor ontstaan er geen giftige of schadelijke dampen en bestaat er geen gevaar voor medewerkers, door het gebruik van gevaarlijke of schadelijke substanties.

Met Ice Blasting Technology (ook wel droogijsstralen) wordt droogijs in een luchtstroom vermengd en onder hoge druk op het te reinigen object geblazen. In tegenstelling tot andere vaste stoffen gaat droogijs (koolzuurgas) rechtstreeks over van een vaste naar een gasvormige toestand, zonder vloeibaar te worden. Er is daarom geen residu, water of afval.

MEER INFO

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier: